Η ΑΕΚ έφυγε αλώβητη από τις Βρυξέλλες χάρη στις επεμβάσεις του Στρακόσα και το καθοριστικό γκολ του Ελίασον, και έτσι μετά το 1-1 με την Άντερλεχτ στο «Lotto Park» η πρόκριση θα κριθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο Αλβανός γκολκίπερ της Ένωσης έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με τα κιτρινόμαυρα και κράτησε την ομάδα του Νίκολιτς ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης, δεχόμενος στο τέλος και τα συγχαρητήρια από τον τεχνικό των Βέλγων και συμπατριώτη του, Μπέσνικ Χάσι.
Ακόμη, πάγκος και κόσμος εξερράγησαν στο γκολ της ισοφάρισης του Ελίασον, ενώ μετά το τέλος του ματς ο Μάριος Ηλιόπουλος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσει τον Νίκολιτς.
Δείτε την παρακάμερα του αγώνα:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






